Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Szakértő.

Az 5 hónapos tacskó kisfiú kutyusommal kapcsolatosan írok.
Említette, hogy a tükör módszert alkalmazó kutyaiskola lenne a legjobb. Érdekes, mert amikor voltam a napokban a fressnapfban megvenni neki a pórázt, játékokat stb, akkor említette az eladó munkatárs, hogy csak arra ne vigyük, mert az a legroszabb, ő nagyon nem ajánlotta.
Ezen kívül tudna ajánlani megbízható kutyaiskolákat a 7. Kerület környékén?

Üdv.:
János

2018.01.03

Állatorvos

Kutyaiskolákkal, módszerekkel kapcsolatban sokféle vélemény létezik, ez nem orvosi kérdés. A Fressnapf eladói között is biztosan van aki így, van aki úgy gondolkodik a kutyák tanításáról, ez pusztán szubjektív vélemény. Meg lehet hallgatni több véleményt, ki lehet próbálni többféle módszert, el lehet dönteni, hogy mi az, ami önhöz és a kutyájához legjobban illik. A Fressnapf eladó munkatársainak nyilván egységes tanácsokat kell adniuk a termékekkel kapcsolatban, de a kutyák nevelésére vonatkozóan nem kell egységes állásponton lenniük sem velem, sem egymással. A kutyák nevelése nem egy olyan egzakt kérdés, mint az orvoslás, ennek ellenére egy kifejezetten félős kutya számára továbbra is a pozitív megerősítéssel dolgozó Tükör iskolákat fogom javasolni, de csupán úgy, hogy elismerem, hogy biztosan vannak kiváló oktatók más típusú iskolákban is. Nekem ezekkel vannak személyes jó tapasztalataim. Sajnos nem ismerem a VII. kerületi iskolákat. Ha a Tükör módszer mellett dönt, akkor kérdezze meg a Népszigeti kutyaiskola dolgozóit, hogy melyik iskolát ajánlják. Emellett látogasson el a közeli kutyaiskolákba is és beszélgessen az oktatókkal gazdikkal. Így biztosan sikerül jó helyre kerülni. Ha meg nem, váltani mindig lehet…

Vissza a kérdésekhez