Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Szakértő!

A kutyám 12 éves, csaucsau keverék. Körülbelül 1,5-2 hete több vizet fogyaszt, mint eddig, a minap a gyors ivás miatt visszahányta a vizet slejm formájában 2x is. Ezután sétánál sem volt túl fitt, pedig korához képest futkosós kutyus. Nem tudom, hogy számít-e, de kb. 3 hete tüzelt is, pároztatás nem volt. A kérdésem annyi lenne, hogy érdemes-e levinni állatorvosi kivizsgálásra, vagy ez csak valami átmeneti lehet nála?
Mihamarabbi válaszát előre is köszönöm!

2011.01.05

Állatorvos
Egy idős kutya esetében az Ön által említett tünetek jelentkezésekor feltétlenül szükségesnek tartom az állatorvosi vizsgálatot, különösen azért, mert a 1,5-2 hete megnövekedett folyadékfelvétel számos súlyosabb kórkép jelzője lehet.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem