Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR kefe 2oldalas L

MORE FOR kefe 2oldalas L

3 799 Ft
LoadingBevásárlólistára

MORE FOR 2-az-1-ben kefe. Univerzális, valamennyi szőrtípushoz. Két ápoló eszközt egyesít egyetlen kefében. A drótkefe-oldal eltávolítja az elhalt szőrt és a durva szennyeződéseket. A természetes sörték ellene hatnak a szőrzet elektrosztatikus feltöltődésének. A porszemcsék leválasztódnak, a szőrzet visszanyeri selymes fényét. A lekerekített végű tűk óvják a kutya érzékeny bőrét. Macskák számára is alkalmas. Ergonomikus, strukturált nyél biztosítja az optimális fogást. A nyélben levő karika lehetővé teszi a felfüggesztett helyzetben való tárolást. Kiváló minőségű anyagok – pl. nemesacél és természetes sörték – használatával. A mozgó „hajlékony zóna“ túl erős nyomás esetén enged, és garantálja a még nagyobb kényelmet a lágy szőrápoláshoz.

Alkalmazás: Ideális esetben a hátsó lábaknál és az állat hátának hátsó részénél kezdje, és a szőrnövekedés irányában szisztematikusan haladjon előre. Mindaddig ismételje a folyamatot, míg a kefe könnyedén siklik a szőrzetben. A rendszeres szőrápolással megelőzhető a filcesedés és az ellenőrizetlen szőrhullás.

Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem