Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Keksz lepkelelkű cukorfalat

Keksz lepkelelkű cukorfalat

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Chihuahua keverék
Szín:fekete-cser
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Pici Keksz – 1 év körüli keverék szuka

 

Pici Keksz a szerepi gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. A kezdeti félelmi agresszióból csak egyre csökkenő félelem maradt. Már egyre bátrabb farok csóválással, (rezegtetéssel) jelzi bátorságát. Számára a fordulópontot az jelentette, mikor felismerte, hogy az ember is jelenthet biztonságot, védelmet. A kifutón úgy követi gondozóját, mint kis csibe a tyúkanyót. Szerencsére az ivartalanítás sem vetette vissza jelentősen a fejlődésben, így már újra kifutózik, napozik vagy épp az árnyékban simogattatja magát. A hirtelen zajoktól, gyors mozdulatoktól még megijed, de kezdi megszokni, hogy egy ajtócsapódás nem halálos veszedelem. Az étvágya rendben van, a jutalomfalatot szépen veszi el a kézből. Félelmei ellenére minden macerálást, türelmesen visel. Más kutyákkal nagyon jól kijön, tőlük kevésbé tart, mint az emberektől, szívesen játszik velük.

Gondozója tollából:

“A nagyszájú hős. (Pici Keksz)

Amikor hozzánk került rettegett mindentől és mindenkitől. Félelmi agressziója miatt szinte hozzáérni se lehetett, csak lapított a kennelben, az ételt csak az este magányában merte megenni.

Kellett biztatni amíg eljutottunk a kifutóra, eleinte kézben aztán már saját lábon. Kezdett megjönni az önbizalma különösen ha másik kutya is volt a közelben. Remek ízlése van a pasikat illetően a két legleglegjobb’ barátja Brúnó és Lappancs lett. Előjött belőle a vagány „kiscsaj”. Nem titkolja a nemtetszését ha azt hiszi hogy valamelyik pasi nélküle megy a kifutóra. Az emberekkel is bátrabb, a gyerekeket szereti. Igazi jó kislány, a fekhelyét rendben tartja nem rombol, vigyáz a rendre.

Elérte azt a szintet hogy pórázon sétálni is mehet, de ezt, természetesen leginkább egy gazdi oldalán szeretné.”

 

Ideiglenes és végleges befogadót is keres!

 

Képek Pici Kekszről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/picikeksz/

 

Pici Keksz benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

info@futrinkautca.hu