Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Keljen útra kedvencével!

2016. június 06.

Keljen útra kedvencével!

Akik utaztak már kedvencükkel, tudják, hogy milyen különleges élmény együtt falni a kilométereket. Ahhoz azonban, hogy a kiruccanás csak pozitív értelemben legyen emlékezetes, előrelátóan fel kell készülnünk az egész útra – az indulástól a megérkezésig.

Akár autóval, vonattal vagy repülővel utazunk, a kedvenc szállítása box nélkül minimum nehezebb, de sok esetben lehetetlen is. Ha biztosra akarunk menni, és ki akarjuk küszöbölni a fennakadásokat, válasszunk négylábúnk számára a méreteihez igazodó AniOne-szállítóboxot!

A speciális hordozók könnyen tisztítható, jól szellőző műanyagból készülnek, kényelmesek és jól zárhatóak. A kínálatból a legapróbb cicától a nagyobb testű kutyákig minden kedvenc számára találhatunk megfelelőt, így legjobb barátunk biztonságosan utazhat családjával egy felejthetetlen nyaralásra!

Szerezzen be minden szükséges eszközt áruházainkból EXTRA KEDVEZMÉNYES ÁRON!

Június 5–20-ig között MINDEN ANIONE szállítóbox és utazási felszerelés 20%-KAL OLCSÓBBAN kapható valamennyi áruházunkban!

Indulhatunk? 🙂

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem