Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kellemeset a hasznossal: megnyitottuk legújabb üzletünket a pesti úti TESCO-hipermarketben!

2016. augusztus 29.

Kellemeset a hasznossal: megnyitottuk legújabb üzletünket a pesti úti TESCO-hipermarketben!

És hogy miért érdemes betérni új áruházunkba?

Egyrészt, a különleges elhelyezkedés miatt. Spórolja meg a boltok közötti ingázással töltött időt: kösse össze a finom falatok beszerezését családja és kedvence számára is! Gyors, kényelmes, pénztárcabarát!

Emellett természetesen a megszokott Fressnapf minőséggel várjuk látogatóink: a népszerű kereskedelmi márkák mellett ínycsiklandó sajátmárkás eledeleink és kiegészítőink is ott sorakoznak már a polcokon, és csak Önre várnak! 🙂

A legjobb hírt pedig a végére hagytuk: ha szeptember 5-én és 6-án látogat el az új pesti úti áruházunkba, 20% KEDVEZMÉNNYEL szerezheti be kedvenc termékeit! Az akció MINDEN TERMÉKRE, azaz eledelre és felszerelésre egyaránt vonatkozik, így most érdemes meglepnie szárnyas, bundás vagy pikkelyes barátját!

Várjuk tehát legújabb áruházunkban, ugye, találkozunk? 🙂

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem