Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kentucky

Kentucky

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:rajzos
Kor:Idős
Megye: Fejér
Város:Tordas
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 961 4645

Kentucky 10 év körüli német juhász keverék ivartalanított kan kutya. Kentet az M7-es autópályán szedtük össze, roskatag állapotban. testén sebek voltak, morózus volt, nem bízott az emberekben, látszott rajta, hogy sok jót nem kapott a sorstól. Gyógyítgattuk, szeretgettük, minek eredményeképpen ma már egy kiegyensúlyozott vakarásért, szeretetért sorban álló öregember.  Nem szeretne többet csak öreg korára egy szerető otthont, finom kajákkal és olyan emberekkel, akik nem a maguk kényelmét tartják a legfontosabbnak, hanem hajlandóak adni és áldozni egy elveszett lélekért, amit perfsze Ő meghálálna 100szorosan.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem