Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Keny gazdit keres!

Keny gazdit keres!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Fekete-fehér
Kor:Kölyök
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709

Keny egy szeleburdi, 10 hó körüli fiatal kiskutya rendkívül érdekes külsővel. Testvérével Bubival együtt került a menhelyre. Külsőre és habitusra is nagyon hasonlítanak egymásra. A többi kutya látványa nem teszi izgatottá. A macskák viszont meglehetősen érdeklik, de közepesnél kicsit kisebb termetű lévén, nem kell nagy erőfeszítés hozzá, hogy megfékezzük. Valószínűleg még nem tett kísérletet senki arra, hogy megtanítsa bármire, így természetes, hogy nevelésre szorul. Nagyon fiatal, nagyon élénk, így rendkívül gyorsan bele fog szokni bármilyen helyzetbe. Fontos számára, hogy simogatást, szeretgetést kapjon, felugrál és úgy kéri, de közben látszik rajta, hogy minden idegszálával a környezetre is figyel. Vékony kis szőre miatt inkább lakásban tudnánk elképzelni a jövőjét egy aktívabb, sportosabb gazdi mellett.

Érdeklődni személyesen vagy alábbi elérhetőségeinken: www.budaorsiallatmenhely.hu; https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely/

budaorsiallatmenhely@gmail.com;  06706016700