EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kérdésem az lenne, hogy eddig – állatorvosi tanácsra, – csak Royal Canin száraztáppal etettem a cicámat, felnőtt, sterilizált házimacska. Tökéletesnek bizonyult, egészséges, szép cica. Felváltható-e ez a táp PURINA ONE, . bámilyen más olyan száraztápra, ami mellé nem szükséges más táplálék? Természetesen, ha nem, akkor veszem továbbra is a Royal Canint. Elsősorban a borsos ára miatt kérdezem.
Köszönettel:
Hörcher Andrea

2016.08.31

Állatorvos

Kedves Andrea!

Sajnos ez esetben az ár tükrözi a minőséget is. A Royal Canin az egyik legjobb minőség. Ennek ellenére, természetesen adhat más típusú tápot is, csak igyekezzen valami közép kategóriásat legalább. A Purina jó például.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem