Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A keverék (vizsla), 8 éves kutyám melleinél (főleg az alsón) nagy csomókat érzek, és kemények is..Az ismerőseim azt mondták hogy a tejmirigyektől (azt hiszem) van.Nemcsak egyen van,hanem többen is.Viszont a kutyám semmi jelét nem mutatja betegségnek.Nem is fáj neki.Szoktunk sátorozni tóparton, és úszni a vízben, nem tudodom, attól lehet-e?!Kérem segítsen!

2014.07.07

Állatorvos

Sürgősen vigye orvoshoz a kutyát. Lehet, hogy emlődaganatokat tapint. Ha valóban emlődaganatokról van szó, akkor azokat műtétileg el kell távolítani a regionális nyirokcsomókkal együtt. Ha a kutya nincsen ivartalanítva, akkor azt a beavatkozást is el kell végezni, mert a daganatok növekedését befolyásolják a hormonális változások, amelyek a kutya ivari ciklusa során fellépnek. Műtét előtt szükség van egy mellkasi röntgenfelvételre is, mert az emlődaganatok általában a tüdőben képeznek áttétet. Az emlődaganatok hosszú ideig nem okoznak tüneteket.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem