EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kezit Csókolom Dr.Néni!! Kérdésem az lenne vajon mitől vakarózik,rágja szőrét a kutyusom?? 10-éves ivartalanított szuka . 8-kg. Csak a füle tövét vakarja,és a bal hátsó comb tövét harapdálja!! Köszönettel!! Egy kutyimádó!!

2016.11.08

Állatorvos

Kedves Gazdi! A vakarózás hátterében sok minden állhat. Ha használ bolhaellenes készítményt, akkor a bolhásság kizárható. A fülét meg kellene nézetni, mert a két hely viszketését két külön dolog is okozhatja. Állhat a háttèrben ételallergia, lehet oka pajzsmirigymegbetegedés, cukorbetegség is. Javaslom keresse fel állatorvosukat egy részletes kivizsgálásra (bôrgyógyászati szakrendelés).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem