Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Khadi

Khadi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Kor:Felnőtt
Megye: Veszprém
Város:Veszprém
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 942 6895

Segítségkérést kaptunk a miskolci gyepmesteri telepről, hogy az ott dekkolók között van egy teljesen kilátástalan helyzetű kutyus. Az egyik lábát egyáltalán nem tudja használni és mivel ott nincs lehetőség sem a diagnosztikára, sem a gyógyításra átvettük a gondozásunkba. Khadi egy fiatal, életerős, kedves fiatal kisfiú. Sajnos időközben kiderült, hogy a lába menthetetlen, amputációra lesz szükség. Felépülése, oltási programja végeztével és ivartalanítása után olyan gazdát keresünk a számára, aki élete végéig biztosítani tudja a sok viszontagságon átment kutyus számára a biztos szerető és gondoskodó hátteret.

Új hír, merthogy mancsból is párosan szép az élet: facebook.com/permalink.php?story_fbid=10153824506645000&id=359603084999

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem