Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kicsi gazdát keres

Kicsi gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:labrador retriever
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: szuka
kor: 2 éves
szín: fekete
fajta: labrador retriever
leírás: Kicsi a múlt hétvégén érkezett Debrecenből, ezidáig láncon lógott, elhanyagolva, testileg, lelkileg sanyargatva. Kicsi életveszélyes állapotban volt, már kedden azaz egy hete nem evett, csütörtökön állatorvosnál jártak vele, pénteken egy helyi rendelő vizsgálata során babéziát állapítottak meg nála, infúziót, kezelést kapott. Kicsi a babézia minden tünetét mutatja, sárgák a nyálkahártyái, elszíneződött a vizelete, a veseértékei az egekben vannak, ami nagyon nagyon veszélyes. Emellett nem mehetünk el amellett sem, hogy oltatlan, nincs kombinált védőoltása, így még a leptospirosis veszélye is fennállhat. Most az intenzív kezelés mellett erre vonatkozóan is vizsgálatok történnek, aminek nagyon várjuk az eredményét. Kicsi veseértékei bár pár nap alatt már javultak, vizelete feltisztult, de még mindig nem eszik, bágyadt, levert és gyenge.
Szeretnénk neki segítséget kérni, hogy küldjetek sok pozitív energiát, és ha lehet… némi anyagi támogatást is, mert a vizsgálatok, kezelés biztosan nagy költséget jelentenek majd.
Drukkoljatok velünk Kicsiért, hogy meggyógyíthassuk őt és végre hozzá méltó, boldog élete legyen.

Státusz: orvosi kezelés alatt, utána gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: láncról
Gyerekbarát:
Más kutyákkal kijön:
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség: szívférgesség

Kicsi fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1243
Kicsi képtára