Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kirobbanó energia minden nap a FitActive-al

2017. november 15.

Kirobbanó energia minden nap a FitActive-al

Kutyusaink minden nap kirobbanó erővel állnak készen az új élményekre, de csak akkor, ha megfelelően gondoskodunk a táplálásukról. Válasszuk ezért nekik mindig a korban és aktivitási szintben megfelelő eledelt. Szerencsére nem kell sokáig keresnünk, hogy olyan tápot találjunk, amelynek nagy választékából mindenki megleli az ideálisat: a FitActive száraztápok közül biztosan mindenkinek van fogára való, ráadásul most a termékeket akciósan szerezheti be a Fressnapf-áruházakban!

A FitActive termékek közül nem csupán kutyája aktivitási szintjének és életkorának megfelelően tudja kiválasztani az eledelt, hanem akkor is talál jó megoldást, ha kedvence érzékeny gyomrú: csökkentett gabonatartalmú, hypoallergén tápok is vannak a termékek soraiban. A sok különböző íz között pedig biztosan megtalálja négylábú barátja kedvencét!

Gondot okoz a választás? Ne aggódjon, a minőség minden fajtánál garantált, mindegyik teljes értékű száraztáp könnyen emészthető húsokból készül, optimális mennyiségű zsírral és szénhidráttal, tartalmazva a mindennapokhoz szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, amelyek segítenek hogy négylábú barátja egészséges és életerős maradjon.

Meglepné kutyáját a FitActive finomságaival? Jó hírünk van, NOVEMBER 15. ÉS 21. KÖZÖTT 25% KEDVEZMÉNNYEL szerezheti be a 15KG-OS KIESZERELÉSŰ SZÁRAZELEDELEKET! Várjuk áruházunkban! 🙂