Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kiscicák nagy kedvencei

2015. május 16.

Kiscicák nagy kedvencei

A fiatal macskák olyanok, mint bármelyik másik állatkölyök: imádnak játszani. Bár ennek a célnak a kicsik fantáziájának köszönhetően gyakorlatilag bármi megfelel, mégis vannak olyan eszközök és játékok, melyeket kedvenceink szinte biztosan kitörő lelkesedéssel fogadnak. Aktuális cikkünkben bemutatjuk, hogy tapasztalataink alapján melyek ezek a tárgyak, így a gazdik könnyebben járhatnak szeretett állatkáik kedvében.

1. Bármi, ami recseg

A cicák odáig vannak a csörgő, ropogó, recsegő holmikért. Akár egy nejlonszatyorral is szívesen és hosszasan eljátszanak, ám ez veszélyes lehet. Igyekezzünk olyan játékokat biztosítani kedvencünk számára, amelyek biztonságosak, és lekötik annyira a figyelmüket, hogy ne nézzenek más, kockázatosabb szórakozás után.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicalaagut-zizegos/

2. Izgő-mozgó apróságok

A macskák imádnak mindent, ami mozog, amire vadászhatnak. Ha nem szeretnénk, hogy élő állatokon éljék ki ösztönüket, válasszunk számukra felhúzható, rezgő, guruló játékokat. A siker garantált, a cicus boldog, és egyetlen állat sem sérül meg.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-eger-hanggal-6-cm/

3. Minden, ami gömbölyű

A pamutgombolyaggal játszó macska sztereotípiája nem véletlenül alakult ki. Szőrös kis barátaink tényleg rajonganak a gömbölyű tárgyakért, legyen szó labdáról, karácsonyfadíszről vagy gyertyáról. A jutalomfalattal töltött cicalabdák különösen kedveltek, a cicusok hosszasan bíbelődnek velük, így a szórakozás közben kellőképpen el is fáradnak.

http://www.fressnapf.hu/anione-snacklabda-cicaknak-lila/

4. Macskamenta, macskamenta, macskamenta

A legtöbb cica kevés dolgot szeret annyira, mint a macskamentát. Hemperegnek, dorombolnak, szinte „eszüket vesztik” tőle. A hatás csak fokozódik, ha ez a különleges növény játékba töltve kerül kedvenceink elé. Egy ilyen eszköz beszerzése mindenképp ajánlott azon gazdiknak, akik szeretnék látni, ahogy kedvencük a külvilágról teljesen megfeledkezve, boldogan dorombolva bukfencezik játékával.

http://www.fressnapf.hu/anione-cicajatek-allatok-cicamentaval/

5. Valami, amiben el lehet bújni

A bújócska nem csak az embergyerekek, a kiscicák számára is az egyik legkedveltebb időtöltés. Legyen szó ágyneműről, szekrényről vagy egyszerű kartondobozokról, a cicusok imádnak elrejtőzni. A lehetőségek száma végtelen: kis fantáziával néhány papírzacskóból játékvilágot készíthetünk kedvencünknek, amit azután tovább variálhatunk. Rejthetünk jutalomfalatot vagy cicalabdát a dobozok belsejébe, vághatunk rajtuk „ablakokat”, vagy hagyhatjuk, hogy állatkánk használja a fantáziáját, és saját szája íze szerint alakítsa a játszóteret. Ha nem csak jó búvóhelyet, hanem kényelmes alvóhelyet is szeretnénk kedvencünknek, akkor választhatunk a cicabútorok közül is.

http://www.fressnapf.hu/anione-toffi-cicabutor-hordo-bezs-szinu/

6. Tollak mindenhol

A macskatulajdonosok között aligha akad olyan, aki ne lenne pozitív véleménnyel a tollas cicajátékról. Maga az eszköz pofonegyszerű: egy hosszabb bot, melynek végén madzagon lógó tollcsomó kap helyet. A „csalit” kedvencünk előtt húzva, vagy elé lógatva azonnal felébred kiscicánkban a nagymacska és foggal-körömmel vadászik a színes zsákmányra. Ez a játék azért is jó választás, mert a felnőtt állatok épp úgy rajonganak érte, mint a néhány hónapos kicsinyek.

http://www.fressnapf.hu/anione-botos-cicajatek-leo-tollal/

Forrás: catster.com

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem