Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kiscicám sokat tüsszög és ma észrevettem, hogy folyik az orra is. Nemrég fogadtuk örökbe, de állatorvoshoz csak január 4én tudjuk vinni. Addig mit javasol, hogy ne legyen rosszabb az állapota? Adjunk neki vitamint? Válaszát előre is köszönöm!

2014.12.28

Állatorvos

Tartsák melegben a cicát, adjanak neki puha, könnyen emészthető ételeket és szobahőmérsékletű  vizet. Ha van kiscicák számára gyártott vitaminkészítményük, azt nyugodtan adhatják. Emberi készítményeket semmiképpen ne használjanak. Ha a cica szeme is váladékos lesz, akkor öblögessék kamillateával. Az emberi szemcseppek közül, ha szükséges, akkor a Ciloxan és a Tobrex például használható cicáknál is. Sajnos egyebet nem tehetnek. Ha szerencséjük van, akkor lehet, hogy rendeződik a kiscica állapota antibiotikum nélkül is. Ha az orrában sűrű váladék jelenik meg, a cica bágyadt lesz és lázas, akkor ne várjanak január 4-ig, keressenek egy olyan orvost, aki ellátja az állatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem