Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

kiscicának 2 honapos hasmenése van . mit tegyek

2014.12.08

Állatorvos

Hasmenés számos okból kialakulhat. Ha cica jókedvű, jó étvágyú és nem hány, akkor adjon neki féreghajtót. Ha ürülnek férgek, akkor a kezelést 2 hetente addig kell ismételni, amíg ürül féreg a bélsárral. Emellett adhat az állatnak probiotikumot vagy élőflórás kefírt, joghurtot. Ha tápváltás történt, akkor hagyja abba az új étel etetését, mert lehet, hogy érzékeny rá, vagy hirtelen váltott. Etesse a kölyköt prémium kölyök szárazeledellel, konzervet, alutasakosat most ne adjon. Ha kiscicának nagy mennyiségű a hasmenése, nem iszik, rosszabbodik az állapota, vagy 1-2 napon belül nem javul, akkor feltétlenül vigye orvoshoz. Kölykök hasmenését mindig sokkal komolyabban kell venni, minta felnőtt állatokét, mert ők nagyon könnyen kiszáradnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem