Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kisemlősök karácsonya: mivel lepjük meg apró bundás barátainkat?

2017. december 14.

Kisemlősök karácsonya: mivel lepjük meg apró bundás barátainkat?

Amellett, hogy extra figyelmet fordítunk kedvenceinkre az ünnepek alatt, kisebb-nagyobb ajándékokkal is készülhetünk a számukra. Gondoljuk át, mire lenne még szüksége rágcsálónknak, vagy egyszerűen csak válasszunk egy új játékot vagy néhány ínycsiklandozó finomságot.

A MultiFit Nature gabonamentes, karottás csemegének valószínűleg egyetlen kisemlős sem tud ellenállni. A fő eledel kiegészítéseként kiváló választás. A benne található zöldségek, a karotta, a magvak és az egyéb növényi származékok egyaránt ízletesek és táplálóak, tehát bátran kínáljuk vele nyuszinkat, hörcsögünket vagy tengerimalacunkat is.

MultiFit nature gabonamentes snack karottával 100 g

Kifejezetten értékes csemege a téli hónapokban, amikor nem jutunk friss növényekhez a szabadban, a MultiFit Natura pitypanggyökér snack. A tasak 100% szárított gyermekláncfű gyökeret tartalmaz, mely minden kisemlős szervezetére pozitív hatással bír. Kedvencünket méretétől függően naponta maximum három darab gyökérrel kínáljuk.

MultiFit nature kisemlős snack 50g pitypanggyökér

Az AniOne fűház nem csak finom rágcsálnivaló, de egyszerre biztosít búvóhelyet és élvezetes játékot is a kisállat számára. 100% természetes szárított fűből készült, a stabilitását pedig fa állvány biztosítja, vagyis nem találhatóak benne drótok vagy egyéb anyagok, melyek a kisemlősökre veszélyt jelentenének.

AniOne fűház kisemlősöknek 26x18x18cm

A 9 az 1-ben AniOne vesszőhíd egyik kis kedvenc ketrecéből sem hiányozhat. Amellett, hogy játék és rágcsálnivaló egyszerre, használható házikóként, létraként, alagútként, odúként, szőnyegként vagy hídként is. Anyaga 100% fűzfa, így biztosan nem okoz kárt az élőlény szervezetében, nyugodtan megkóstolhatja. Több méret közül is választhatunk.

AniOne vesszőhíd kisállatoknak M

Az AniOne mókuskerék kifejezetten a hörcsögöknek és az egereknek okozhat örömet. Remek választás az örökmozgó kis kedvenceknek és az esetleg túlsúlyos rágcsálóknak egyaránt. Mivel többféle méretben kapható, így könnyedén kiválaszthatjuk kisállatunknak a legmegfelelőbbet. A kerék hozzájárul az állatok természetes futóösztönének felébresztéséhez és kielégítéséhez. A zárt hátlapnak köszönhetően nagyobb biztonságot nyújt, mint más játékszerek. Szinte teljesen zajmentes, így az éjszakai használata sem zavaró.

AniOne mókuskerék fa 20cm

Az AniOne függőágy vadászgörényeknek, patkányoknak és más rágcsálóknak is szuper játszóteret, valamint alvó- és búvóhelyet biztosít. Könnyedén felhelyezhető a kisemlős ketrecébe. 30 °C-on mosózsákban egyszerűen tisztán tartható. Nem csak praktikus, de kockás mintázatának köszönhetően trendi kiegészítőként is funkcionál.

http://www.fressnapf.hu/anione-kisemlos-fuggoagy-49x21cm/

Ha a régi ketrec egy kissé leharcolt már vagy kinőtte kedvencünk, akkor a legszebb ajándék egy új AniOne sarokketrec lehet a számára. Méretének köszönhetően törpenyusziknak és tengerimalacoknak is ideális. Mivel a tetején és az elején is található ajtó, így viszonylag könnyen hozzáférhetünk állatainkhoz és a takarítás sem jelent nehézséget.

AniOne sarokketrec szürke Semiramis 100x100x46cm

Bármilyen karácsonyi meglepetést is válasszunk bundás barátunknak, ne felejtsük el, hogy az együtt eltöltött boldog pillanatok azok, amik megfizethetetlenek.

 

Forrás: fressnapf.hu