Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

kistestü kiskutyamnak légcsőkollapszust állapitott meg az állatorvos. 4 mg-os medrol tableettát kapot.Köhögési rohamai egyre gyakrabbak.Kérdésem a fenti kezelésen kivűl létezik-e más megoldás. Válaszát előre is köszönöm. Bihari Klára

2013.01.18

Állatorvos
A Medrol tablettán kívül kaphat a kutya a légutakat tágító gyógyszert (pl.: Diaphyllin). Érdemes megvizsgálni a kutya szívét is, hátha a keringése sincsen rendben. Légúti fertőzés tovább súlyosbíthatja a tüneteket, ilyenkor antibiotikum és köptető alkalmazása is szükséges a korábbi gyógyszereken kívül. Ha a légcsőcollapszus már nem uralható gyógyszerekkel, akkor végső esetben léteznek műtéti megoldások is.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem