EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Köldöksérv műtét után 9 hónappal vittük oltásra a kutyát, állatorvos megvizsgálta és azt mondta, hogy sérve van mire mondtukhogy erre meg lett műtve. Érezni neki a kitüremkedést de nincs az a lyuk szerű ami a műtét előtt szoval úgymond “zárt” a kitüremkedés. Ez normális hogy megmaradt műtét után? Vagy kialakulhat újra pl. Lépcsőzés miatt? A varratot 10 nap utan szedtek ki minden rendben volt akkor nem lehetett rögtön érezni. 4 kg-os kutya, 1éves.
.

2017.09.10

Állatorvos

Sajnos vizsgálat nélkül erre a kérdésre nehéz válaszolni. Lehet, hogy egy kicsi részen nem záródott tökéletesen a hasfafal, ott egy kis zsír esetleg kitüremkedett, majd az apró rés záródott… Ha nincs nyílás, akkor már nincs sérv…Kérdezze meg állatorvosát, hogy a vizsgált elváltozás igényel-e teendőt.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem