Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Konika kelekótya, pusziosztó bűbáj

Konika kelekótya, pusziosztó bűbáj

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német vizsla
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Konika – 5 év körüli drótszőrű német vizsla szuka

 

Konika egy vidéki gyepmesteri telepről került a gondozásunkba, gazdája 2015-ben fogadta örökbe Egyesületünktől, azonban egy év gazdis lét után most visszakerül a gondozásunkba.

Nagyon bűbájos, de kissé félénk természetű, kedves, pusziosztós kutya, bújós, hálás minden jó szóért, de időre van szüksége ahhoz, hogy feloldódjon és igazán vidám, kelekótya kutya legyen. Hajlamos a pánikra, a számára idegen dolgoktól, zajtól vagy hirtelen mozdulatoktól megretten. Szerencsére sokat oldódott, de a tűzijáték és a vihar pánikot vált ki belőle, emiatt akár szökni is képes. Lakáshoz szokott, szobatiszta, nem rombol és nem rág. Lassan, komótosan sétál, de ha szagot fog képtelenség behívni, emiatt nem lehet póráz nélkül sétáltatni.

Konika számára türelmes befogadót keresünk, aki tudja kezelni kisebb félelmeit, ideiglenes és végleges befogadót is keres!

 

Képek Konikáról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/konica/

 

Konika kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem