Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Köszönöm, de ha nem lehet ilyet beindítani, akkor nem cipelném sehova őket, ezért kérdezném megint: 1-2 éves lány bengáli macskák nem akarnak ivarzani, ezt be lehet-e indítani valamivel, ami elérhető? (Pmsg, HCG injekció, Kelactin oldat, Folligon? stb.? ) Köszönöm előre is

2017.05.15

Állatorvos

Kedves Gazdi! Az ivarzás elmaradásának oka 80%-ban a helytelen tartás és takarmányozás. Sokkal magasabb fehérjetartalmú eledelt, néha színhúst és kíváló minőségű száraztápot kell kapniuk. A bengálik mozgásigénye és foglalkozásra való igénye is magasabb mint egy átlagos házicicának. Igen, ha a cicák tartása és takarmányozása megfelelő, nincs szervi sem hormonális problémájuk, akkor igen, az állatorvos tud megfelelő hormoninjekcióval segíteni az ivarzás kiváltásában.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem