Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Köszönöm gyors válaszát a májbeteg kutyámmal kapcsolatban, további kérdésem hogy mikor kezd el hatni a vízhajtó ( 2 napja szedi) mikor fog ürülni a víz a hasából és lesz kisebb. a kutyám nem nagyon fogad el most ételt, az Ön által javasolt tápot holnap próbáljuk meg nála.

2015.10.15

Állatorvos

A vízhajtó folyamatosan hat. Egy súlyos hasvízkór, ami esetleg súlyos májbetegségből adódik nem szűnik meg sajnos, csak enyhül. A vízhajtók adagolását is be kell állítani az egyéb gyógyszerekkel párhuzamosan, hogy kiderüljön, hogy az adott esetben mi válik be legjobban. Természetes, hogy egy májbeteg állat étvágytalan, ilyenkor infúziós kezelés javasolt az estek többségében addig, amíg javul az állat állapota és esetleg enni kezd.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem