EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan választ kaptam!

Hétvégén voltunk vele utoljára orvosnál, az volt a kontroll vérvétel és kapott a szívére meg a májára gyógyszert.De sajnos nem mutat javulást, és egyre kevesebb mindent eszik meg, vagy egyátalán nem. Diétáztatni próbáljuk, sovány párolt csirkehús, durum tészta,barna rizs,tojás,illetve csirke felvágott, ma reggel már csak ezt bírta megenni. Sajnos, a gyógyszereket is be kell adni valahogy. Viszont sok vízet iszik, de úgy látom a hasa nem,hogy kisebb nagyobb neki,szinte hordó nagyságú. Úgy látom rajta néha már belefárad ebbe a nagy teherbe.

Mindent megteszünk érte amit csak lehet! De már tanácstalan vagyok, félek a biopszia-tól, mennyire fájdalmas ez a kutyának? Vagy mit tehetnék még az érdekében? Azt is emlitették az orvosok, ha nem ment volna le a hasa mindennap vihettem volna infuzióra, ezt a diognózis 3. napja után mondták, amikor javulásnak indult a dolog…. aztán azota meg csak rosszabbodott.

Köszönöm a válaszát!

2016.04.01

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Minden beavatkozásnak  meg van a kockázata, hol nagyobb hol kisebb. A célzott kezeléshez viszont-ami a legeredményesebben tud segíteni-diagnózis kell, ahhoz viszont a szükséges vizsgálatokat el kell sajnos végezni. Azt hogy bevállalják e a vizsgálatokat Önöknek kell eldönteniük a kezelő állatorvosokkal karöltve, mert ők látják egyben az esetet, én sajnos nem tudok így erről véleményt mondani , mert szakmailag nem lenne helyénvaló.

Remélem tudtam segíteni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem