Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Köszönöm! Írtam, hogy kapott Sedalint! Jó sokat, de így sem lehet közelébe menni a harapós kutyának! Még jobban mérges lett tőle! Altatópuska nagyon drága. Más ötlete esetleg? Köszönöm!

2017.05.28

Állatorvos

Kedves Gazdi! Sajnos a sedalin pasztát nem szabad túladagolni, mert a hatás erősségge nem mélyül, csak tovább tart, ráadásul eleve ideges kutyának beadva hatástalan marad. Ezen túl a kutya megismeri, megtanulja mi következik és csak fokozódik az agresszivitása. Egy állatorvos biztos vagyok benne, hogy el tudja altatni. Amennyiben a kutyusban nincs transponder illetve veszettség ellen nincs beoltva, az többe kerülhet mint esetleg egy altatópuskás altatás. Ha már a kutyus alszik, meggondolandó az ivartalanítás (kan kutya esetén feltétlenül), vagy a végleges altatás, mivel nem tudják kezelni a kutyát. Esetleg kérhetik állatmentők segítségét a kutyus rehabilitációjához és új otthonba helyezéséhez.

Vissza a kérdésekhez