EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A kutya szőrének színintenzitása függ a táp minőségétől illetve attól hogy halas-e?

2014.10.23

Állatorvos

A kutya szőrének minősége függ attól, hogy milyen tápot eszik. A jó minőségű tápok minden szükséges tápanyagot nyomelemet és vitamint tartalmaznak, amire a kutyának szüksége van, ez kihat a szervezet egészére, így a szőrminőségre is. A csillogó, egészséges szőrzet intenzívebb színű. Bármilyen prémium táp etetése esetén szép csillogó, egészséges szőrzete lesz a kutyáknak. A halolajok telítetlen zsírsavai valóban segítenek a szép bunda kialakításában, de nem kell ezért csak halas tápot adni az állatnak. Bőven elég, ha például a vedlési időszakban kiegészítésként adunk bőrtápláló készítményeket a táp mellé (pl.: PetBalance lazacolaj, Dermoscent spot on)

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem