EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kutyajó karácsonyi ajándékötletek

2014. december 01.

Kutyajó karácsonyi ajándékötletek

Hamarosan meghitt, hangulatos, családdal töltött ünnepnapok várnak ránk, és persze ajándékok! Ne feledjük, hogy kutyusunk is örömmel keresgél meglepetést a fa alatt, ezért gondoskodjunk időben a kis bundás ajándékáról is! Íme néhány tipp, hogy mivel örvendeztethetjük meg az ugató családtagot.

A karácsony kicsik, nagyok, emberek és állatok számára egyaránt várakozással teli ünnep. Mindenkire meglepetés vár, és ilyenkor végre együtt lehet a család! Azon túl, hogy háziállatainknak a legnagyobb ajándék az, ha kicsit még több figyelmet szentelünk nekik, mint a hétköznapokon, valami csörgő, zörgő, fényes, rágható vagy belebújós aprósággal nekik is kedveskedhetünk.

1. A játék örök

Mi lehet nagyobb ajándék kutyusunk számára annál, mint ha jókat játszhat velünk? Néhány új játék! Ezért karácsonyra bátran válogassunk az eddig ki nem próbált, vagy akár egy régi kedvencre hasonlító játékok között. Az örök slágertermékek, mint a labda, bot, kötél, frizbi, gumiállat a legtöbb kutyus számára ideális meglepetés, és ha ezek „ünnepi” kiadását választjuk, még a karácsonyi dekorációba is illeni fognak.

http://www.fressnapf.hu/fitfun-kutyajatek-kotel-2-csomoval/

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-frisbee-23-cm-koteles/

http://www.fressnapf.hu/kutyajatek_kord_sipolo/

Ha ilyesmit szeretne beszerezni négylábú barátjának, december 6-án látogasson el áruházainkba, mert számos kutyajátékot kedvezményes áron vásárolhat meg.

2. Csodás élmény

Mindenki örül egy kis kényeztetésnek! Nincsenek ezzel másképp négylábú barátaink sem. Bátran ajándékozhatunk nekik egy kis otthoni „wellnest”, alapos fürdéssel, fésülgetéssel, masszírozással és persze sok-sok simogatással.

http://www.fressnapf.hu/szorapolo_kesztyu_cicak_es_kutyak_szamara_24x18_5cm/

Előfordulhat, hogy kutyusunk nem szeret fürdeni vagy alaposan fésülködni. Ha lehet, ne rontsuk el az örömét azzal, hogy épp karácsonykor próbáljuk megkedveltetni vele az ilyen tevékenységeket. Amennyiben otthon nem szívesen állunk neki kedvencünk kozmetikázásának, kérhetjük szakember segítségét is, hiszen az állat közérzetének, bundája egészségének egyértelműen jót tesz a gondoskodás. Ha a családban van valakinek kutyusa, akár kozmetikai utalványt is ajándékozhatunk, ezzel mind a gazdinak, mind négylábú társának örömet szerezhetünk.

3. Ínyencségek

A karácsony a finomságokról is szól. Ugató állatkáinknak is beszerezhetünk néhány különleges jutalomfalatot. Kutyakekszet, a szokásostól eltérő jutalomfalatot, karácsonyi színezésű fogtisztító csontot, és különféle snackeket. Ezeket akár a karácsonyfa alá is betehetjük, így talán a szaloncukrok is kevésbé jelentenek majd csábítást a kutyusok számára.

http://www.fressnapf.hu/premiere_dog_meat_jerky_chicken_70g/

http://www.fressnapf.hu/premiere_dog_piggy_style_bone_m/

4. Pihe-puha kiegészítők

Ha eddig halogattuk egy új fekhely, párna vagy takaró beszerzését bundás barátunk részére, itt az alkalom, hogy megvásároljuk! A téli szürke, hideg időben kedvencünk is szívesen szunyókál a kellemes, meleg, puha kuckóban, kiváltképp akkor, amikor a gazdi is otthon sziesztázik.

http://www.fressnapf.hu/anione_kutyaagy_betti_l/

Amennyiben kutyánk a kertben él, akár egy melegíthető párnát is vehetünk neki, hogy a kutyaházban is érezhesse az otthon melegét.
Kistestű ebünket akár egy meleg ruhával, esőkabáttal is meglephetjük, egy-egy kutyacsizmával pedig még kutyusunk egészségét is támogathatjuk.

Források: business.time.com / huffingtonpost.com

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem