Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kutyajó kiruccanás

2014. június 08.

Kutyajó kiruccanás

Nyár, napsütés, jókedvű gazdi, csupa izgalom! Mi kell ahhoz, hogy kutyusunk jól érezze magát, amikor vakációzni visszük? Programok, kalandok, egy kis szabadság és persze játszótársak!

A kutyáknak is jót tesz egy kis levegőváltozás a hétköznapok után. Ha belegondolunk, milyen sokszor hagyjuk egyedül, társaság nélkül, milyen sokszor visszük csak rövid sétára, mielőtt sietünk valahová, milyen sokszor érünk haza késő este, amikor a simogatás, fésülgetés helyett már inkább csak alszunk, és mit kapunk cserébe? Örömöt, hűséget és sokszoros viszonzását mindannak a szeretetnek, amivel kedvencünk felé fordulunk.

A gazdival töltött idő persze mindig ünnep a kutyus számára, de feldobhatjuk mással is kedvencünk napjait. Szervezhetünk egy valódi kutyavakációt! Egy kis utánajárás, némi tervezgetés és már indulhat is a kaland!

Kutyapanzió

Azt bizonyára sok gazdi tudja, hogy ha utazáskor nem viheti magával kedvencét és rábízni sem tudja senkire, akkor nagyon nagy segítséget jelentenek a kutyapanziók. Ez azt jelenti, hogy bátran rábízhatjuk a panzió munkatársaira kiskutyánk felügyeletét, etetését, sétáltatását, és akár különböző kozmetikai szolgáltatásokat, tréninget is igényelhetünk. A kutyapanziókban állatunkat jó kezekben, biztonságban tudhatjuk, ráadásul fajtársaival is kedvére játszhat.

Kutyás tábor

Nyáron több kutyás tábort is szerveznek különböző kutyaiskolák és állatvédelmi szervezetek, érdemes körülnézni. A táborokban sok izgalmas feladat és sok játék vár a kutyákra és gazdákra.

Nyaralás a gazdival

Ha nem szívesen hagyjuk másra kis barátunkat, akár magunkkal is vihetjük. Ehhez csak fel kell készítenünk az utazásra, és olyan szállást kell keresnünk, ahol szívesen látják a kutyust is. Szerencsére manapság egyre több ilyen szálláslehetőség van, akár belföldre, akár külföldre tervezzük a vakációt. Ahhoz, hogy a kutyus semmiben ne szenvedjen hiányt, szerezzünk be minden szükséges finomságot. Ilyenkor akár ínyenc falatokkal (http://www.fressnapf.hu/termekek/kutyaknak/eledelek-kutyaknak/jutalomfalatok-fogtisztitok/) vagy új játékokkal (http://www.fressnapf.hu/termekek/kutyaknak/kutyaknak-tartas-es-apolas/jatekok/) is meglephetjük kisállatunkat, hogy a nyaralás tényleg valódi élmény legyen bundás barátunk számára. Források: nbcnews.com / whole-dog-journal.com 

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem