Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

kutyámat megcsipte a kullancs kapot már több infuziót az állatorvos azt mondta nem müködik a veséje meg a mája megfelelöen mit tegyek!!??

2014.04.13

Állatorvos

Sajnos a babesiosis következménye lehet vese és májkárosodás.  Ezek miatt a problémák miatt kapja a kutya az infúziókat és a gyógyszereket. Ha nem nagy mértékű a károsodás, akkor kezelés hatására akár a normális szervfunkciók is visszaállhatnak (ez a károsodás mértékétől függ). A legtöbb amit tehet, hogy több napon át elviszi a kutyát infúziós kezelésre és a kezelések után egy újabb vérvétellel ellenőrzik a szervfunkciókat. A kontroll labor eredményétől függ a további kezelés. Lehet, hogy több hónapon át gyógyszert kell szednie a kutyának, esetleg diétáznia kell (majd újra lehet ellenőrizni a szervfunkciókat).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem