Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kutyánk nemsokára lesz 1 éves. Nagy testű (kb 35 kg). Fit active száraz eledelt kap ill. marha fehércsontot is szokott kb hetente kapni. Sétáltatás során elôszeretettel keres (és sajnos talál) emberi ürüléket és eszi is. Kutyaoktatató szerint lehet rossz szokás vagy esetleg valamilyen vitamin/tápanyaghiány. Milyen kiegészítő tápanyagot/terméket lehetne kipróbálni? Előre is köszönöm válaszát. Üdvözlettel: P Gábor

2017.12.31

Állatorvos

Olyan termék létezik, ami a saját bélsár fogyasztását segít megszűntetni (Stool repel tabletta), de azt nem tudja egyik termék se megakadályozni, hogy emberi ürüléket egyen….Ez egy nagyon kellemetlen rossz szokás. Teljes értékű táp etetése mellett nem lehet nyomelem hiánya a kutyának. Annyit tehet, hogy nagyon figyel séta közben és amint tilosban jár, rögtön behívja. Olyan helyen, ahol találhat székletet, ne engedje el a kutyát. Én úgy gondolom, hogy itt csak a fegyelem növelésével és megelőzéssel, határozott tiltással lehet eredményt elérni.

Vissza a kérdésekhez