Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kutyusok a kocsiban

2017. június 30.

Kutyusok a kocsiban

Nincs is jobb, mint egy igazi nyári vakáció! Várnak az új élmények, és csak egy dolog van, ami még jobbá teheti a kalandozást; hogyha azt megosztjuk szeretteinkkel! Vigyük hát magunkkal a kirándulásokra a család négylábú tagjait is, ők is vágynak a szabadba! Cikkünkből most megtudhatja, mire lehet szüksége, hogy biztonságosan szállíthassa kutyáját az autóban is. Útra fel!

Saját és kedvencünk biztonsága érdekében is nagyon fontos, hogy rögzítsük a négylábú barátunkat az utazás idejére, ugyanis bármilyen aranyos a kutyus az ülésen, így utazni vele veszélyes lehet. Ha szabadon hagyjuk mozogni az autó belső terében, zavarhat minket a vezetésben. Még a legnyugodtabb kutyákat is kizökkentheti a kocsikázás. Továbbá arról se feledkezzünk meg, hogy nagyobb kanyarokban vagy erősebb fékezéseknél az ebek nem tudnak megkapaszkodni, az ilyen szituációk sérülésekhez vezethetnek. Hogy biztos lehessen benne, hogy kutyája is épen érkezik meg a célhoz, biztonságosan kell szállítani őt, korlátozva a mozgásterét utazás közben. Az ebnek legmegfelelőbb szállító és biztosító rendszer megtalálása függ a kutyus méretétől és attól, hogy milyen autóval indulunk útnak.

Rögzíthetjük kutyánkat méretének megfelelő biztonsági övvel, vagy tehetjük őket az üléshez rögzített szállítótáskába, ha kedvencünk kistestű.

AniOne kutyaszállító táska kék 42x35x32

fit+fun biztonsági hám autós szállításhoz L

A szállítóboxok méltán népszerűek, hiszen praktikusak és biztonságosak. Baleset esetén a kutyust sokkal jobban megvédi a doboz műanyag fala, mint egy szállítótáska tenné. Egészen kicsiktől a nagy modellekig különböző méretekben kaphatóak és könnyen tisztíthatóak.

AniOne szállítóbox fekete-szürke 60x40x40cm

A boxok jól szellőznek, mert minden oldaluk el van látva nyílásokkal. Ezeket is fontos rögzíteni a kocsiba, hiszen egy erősebb fékezéstől leeshetnek az ülésről. Ha igazán barátságossá szeretnénk tenni a szállítót kedvencünknek, vehetünk bele méretben egyező párnát.

AniOne kutyapárna 2-es szállítóboxhoz fekete 30x47cm

A gondtalan utazás érdekében már előre szoktassuk hozzá kutyusunkat a dobozhoz, még otthon hagyjuk neki nyitva, hogy szabadon jöhessen-mehessen benne.

A nagy testű kutyákat a csomagtartóban utaztassuk, figyelve rá, hogyha táskákkal is kell osztoznia a területen, azok semmiképpen se dőlhessenek vagy eshessenek rá, és elég tere maradjon az ebnek. Ebben az esetben érdemes egy elválasztó rácsot beszerelni, ami megakadályozza, hogy a kedvencünk előre mászhasson és elterelje figyelmünket a vezetésről.