Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lacika

Lacika

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:Fekete
Kor:Idős
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709
Lacika2

Lacika anyjával Bébivel együtt került gondozásunkba amég imádott gazdájuk büntetését töltötte. Mivel nem kerülhettek vissza később sem eredeti gazdájukhoz így gazdikeresők lettek.

Egy bánatos szemű kamasz, aki hat évesen anyjával együtt került be a menhelyünkre miután gazdája már nem tudott gondoskodni róluk. Kedves, bájos kutyafiú ő, aki minden más kutyát jól visel maga mellett. Életkedvére kirobbanóan jó hatással lenne egy valódi otthon. Ahova reményeink szerint anyjával, Bébivel együtt költözhet egyszer. Már nagyon régóta együtt vannak. Talán megtörténik a csoda, miszerint lesz valaki akinek pont erre a két idős, nagyon kedves hálás kutyára van szüksége. És ők újra átélhetik az otthon melegének és a valakihez tartozásnak a mámoros érzését.

Érdeklődni elérhetőségeinket:

www.budaorsiallatmenhely.hu

budaorsiallatmenhely@gmail.com

+36706016700

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem