Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lali bulizós, belevaló vicskó

Lali bulizós, belevaló vicskó

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Mix
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Lali – 1 éves mix kan

 

Lali áprilisban a kisvárdai menhelyről került a gondozásunkba. A kezdetben félénk természetű kutya mostanra szépen feloldódott, és egy igazán belevaló kutya vált belőle. Négylábú társaival jól kijön, szívesen játszik velük, második kutyának is bátran ajánljuk. Felnőttekkel, gyerekekkel végtelenül barátságos, nyitott az idegenekre is, imádja a vele való foglalkozást, a simogatást. Szobatiszta, kis termete ellenére aktív kutya, igényli a mozgást és a feladatokat, a lakásban hajlamos a rombolásra, ha nincs kellően lefárasztva.

 

Lali számára ideiglenes és végleges befogadót is keresünk.

 

Képek Laliról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/lali/

 

Lali is, mint minden védencünk benti tartással, oltva, chipelve, parazitamentesítve és az ivartalanítását követően fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem