Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

A lányomnak van egy törpe nyuszija. Nagyon cuki, édes állat, de mikor jönnek látogatóba, és néhány napot itt töltenek mindent összerág. A szék lábát, a virágtartót, az ülőgarnitúrát….Mit tehetnék a lakás épségének megőrzése érdekében. Nálam is van ketrece, de sajnálom bezárva tartani, ha nem tenne tönkre mindent, tőlem szabadon is kószálhatna. A boltban kapható fogkoptató nem érdekli, de rendszeresen kap rágnivalót, különféle fa darabokat.

2016.09.26

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A nyulaknak folyamatosan nőnek  a fogaik, amiket folyamatosan koptatniuk kell az egészségük megőrzése érdekében. Ő meg fogja találni azokat a tárgyakat , amiket alkalmasnak talál erre a műveletre. Sajnos , ha szabadon van, ez lehet hogy a bútor lába lesz, vagy az antik szekrény. Azon kívül , hogy bezárja, illetve rágcsálnivalókkal elterelik a figyelmét, mást nem nagyon tudnak tenni, hacsak nem akarják ronggyal körbetekerni az összes bútor lábát, ez is lehet egy megoldás.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem