EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lara

Lara

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó-kopó keverék
Szín:Fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Lara 2011. márciusi születésű, tacskó-kopó keverék szuka. Bezeréden kóborolt, így került a gondozásunkba. Chippel rendelkezett, megtaláltuk az eredeti gazdáját, aki a kutyára nem tartott igényt, állítólag elajándékozta őt egy általunk nem talált, nem létező helyre. Végtelenül bújós, kedves, barátságos kutyalány, szobatiszta. Vélhetően kopó keverék, így hajlamos a szökésre, lakásban viszont kiválóan elvan, nem rombol, nem kutat, nem tör-zúz. Imádja az ember társaságát. A menhelyen rosszul érzi magát, elbújik a kutyaházába, szinte csak etetésnél jön elő, a mozgáshiányos életmódnak köszönhetően a súlya is gyarapodott rendesen. Az ételét félti, etetésnél el kell különíteni más állatoktól. A fajtársaival egyébként jó viszonyt ápol, mind kanok, mind szuka kutyák mellé örökbe fogadható, a cicákhoz fűződő kapcsolata nem ismert. Gyerekek és idősebbek mellé is jó szívvel ajánljuk, tökéletes családi kutya. Pórázon szépen közlekedik.

További képek Laráról, ITT!Lara

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem