Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lecsó gazdit keres!

Lecsó gazdit keres!

Jellemzők:

Faj:macska
Fajta:Házi
Szín:Fekete-fehér
Kor:Kölyök
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Kandúr

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709
Lecsó3

Lecsó egy édes és gyönyörű három hónapos kiscica. Eleven, játékos, kézhez szokott. Budaörsön vannak ideiglenes befogadónál. Kizárólag ivartalanítási és oltási program kötelezettséggel fogadható örökbe, benti tartással legalább az ivartalanításig.

További örökbefogadási infó: www.budaorsiallatmenhely.hu/orokbefogadas/ Telefon: 06 20 445 8673

Kérjük, telefonálás előtt gondold át, valóban felelősségteljesen tudsz e gondoskodni egy cicaéleten át egy apróságról! Most még cuki kis pöttömök, de hamarosan felnőnek, idővel rigolyáik is lesznek, s idős korban valószínűleg már tolerálni kell néhány szokásukat is. Egészségügyi problémák is jöhetnek a korral, és az igénye is megváltozik majd a cicának. Egy ekkora kismacskának nagyon nagy szüksége van a folyamatos törődésre, szeretetre, gondoskodásra, és egy felnőtt cica sem kevésbé. Képes vagy erre? Meg tudod adni neki azt, amire szüksége van? Kitartasz mellette élete végéig? Vagy a költözéskor ő lesz az első, akitől megszabadulsz? A baba érkezésekor őt lapátra teszed? Az örökbefogadás nem kötelező, viszont nagyon komoly döntés! Köszönjük, ha átgondolod.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem