Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Léda

Léda

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Staffordshire Terrier keverék
Kor:Kölyök
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Léda 2015. márciusi születésű, staff keverék szuka. Zalaegerszegen kóborolt, a gyepmester fogta be, így került előbb a gyepmesteri telepre, majd a mi gondozásunkba. Kedves, elbűvölő kislány, keresi az ember társaságát. Mozgékony, aktív, energikus eb. Domináns természetű, a szukákat nem tolerálja, csak a nála erősebb kanokkal jön ki konfliktus nélkül. Jelenleg is egy nagy termetű kannal él közös kennelben, problémamentesen, egyedül az etetésnél kell odafigyelni rá, mivel féltékeny a pocakjára. A macskákat nem tűri maga körül. Amennyiben családi kedvencnek szánják, sétákat és közösségbe járást tervez vele új gazdája, úgy mindenképpen tapasztalt, gyakorlott kutyatartó mellé ajánljuk, mivel fegyelmezni kell kutyatársaságban. Ha zárt kertben tartják kutyatárs nélkül, úgy idősebb ember mellé is jó választás lehet, hiszen nem lesz szüksége fegyelmezésre a fajtársaival kapcsolatban. 8 év feletti gyerekek mellé is bátran örökbe fogadható, kisebb gyerekek mellé energikussága miatt nem tanácsos elvinni. Kedveli a kimerítő sétákat, pórázon szépen vezethető.

További képek Lédáról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem