Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Legújabb finomságaink 100% szeretettel készülnek!

2017. május 03.

Legújabb finomságaink 100% szeretettel készülnek!

Ön hogyan mutatja ki szeretetét a kedvencének? A napi szintű törődés és játék mellett a legfontosabb a tudatos táplálás. A vadonatúj Kitty’s and Buddy’s Cuisine prémium minőségű cica- és kutyaeledelek a legfinomabb eszközei annak, hogy kifejezzük odafigyelésünket négylábú barátaink egészségére, mert kizárólag 100%-ban természetes összetevőket tartalmaznak!

Ismerje meg a Fressnapf legújabb termékeit, amelyek szeretettel készülnek! A Kitty’s and Buddy’s Cuisine finomságaiba kizárólag organikus összetevők kerülhetnek, magas hústartalommal és értékes ásványi anyagokkal rendelkeznek, ellenben nem tartalmaznak hozzáadott ízfokozókat, mesterséges anyagokat sem színezékeket. Így vigyázunk arra, kedvence egészséges, energikus és boldog maradhasson!

Az új falatok pedig biztosan elnyerik a kis bundás tetszését: termékeink között olyan ízvariációkat is talál, mint a szarvashús, tök, cukkini és pasztinák, de érdemes megkóstolni a lazacfilés, burgonyás és spenótos változatot is!

A termékcsalád nedves, illetve száraz eledelként is kapható, hogy mindig megfelelően táplálhassa cicáját vagy kutyusát. Mert hogyan máshogy is mutathatnánk ki a szeretetünket jobban, mint a mindennapos, szerető odafigyeléssel? 🙂

Megnézem a termékeket!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem