Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Lehet Önöknél kapni olyan macskatápot, ami kifejezetten vemhes macskáknak vagy szoptatós macskának való?

2011.05.24

Állatorvos
Igen, valamint a magas fehérje- és zsírtartalmú kölyöktápok is megfelelnek ennek a célnak. Kérje a Fressnapf-dolgozók szakértő segítségét a megfelelő táp kiválasztásához!

Lehet önöknél kapni olyan macskatápot, ami a vemhes macskáknak is jó?

2011.05.10

Állatorvos
A vemhes macska nem igényel más tápot, elég neki, ha (lehetőleg prémium kategóriájú) felnőtt állatoknak való tápot kap, a vemhesség végén megnövelt adagban. Érdemes azonban az ellés után magasabb fehérje- és zsírtartalmú tápra váltani (a kölyökmacskáknak való tápok kifejezetten jók erre), mert a cica szervezetét igazán a tejtermelés teszi majd próbára! Ez azért is jó, mert később, amikor a kiscicák kezdenek elválasztódni, nekik is ez a táp lesz majd megfelelő!
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem