Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Leila

Leila

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Staffordshire Terrier keverék
Szín:Fehér, barna foltokkal
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Leila 2013 augusztusi születésű, ivartalanított staffordshire terrier keverék szuka.
Óhídon kóborolt az út mentén, egy állatbarát hozta be a menhelyünkre. Szeme sérült volt, azóta kétszer műtötték. Fajtársaival nagyon domináns, mind kanokkal, mind pedig szukákkal, de szoktatni lehet. Szoktatás után már jó a viszonya a többiekkel, de szeret Ő lenni a főnök és ezt a többiek tudtára is hozza csipkelődéssel. Imádja az ember társaságát, de ugyan akkor kezdő kutyásnak nem ajánljuk, mert a fejére nőhet, határozott, következetes gazdit igényel, mert mérete ellenére nagyon határozott jellem.
Pórázon szépen sétál, nagyon szeret sétálni. Hozzáértő gazdi mellett idősek és gyerekek mellé is vihető, kiváló családi kutya lehet belőle, kinti-benti tartással.

További képek Leiláról, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem