Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Léka

Léka

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Lékát, a tíz év körüli németjuhász keverék öregurat egy környékbeli kutyapanzióba adták megőrzésre, majd végleg ottfelejtették. A panzió tulajdonosa nem tudta megoldani további tartását, ezért kellett helyet szorítanunk a kisöreg számára. Csendes, nyugodt otthont szeretnénk találni Lékának mielőbb. Várjuk az érdeklődéseket a vackoloveszprem@gmail.com e-mail címünkre. 

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok