Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lenke

Lenke

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:keverék
Szín:trikolor
Kor:Felnőtt
Megye: Veszprém
Város:Veszprém
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 942 6895

Lenke
Becsült szül. idő: 2010.szeptember
Közepes testű szuka keverék.

Ősi településen kóborolt hetekig, majd egy út alatti szűk csatornaátfolyóba húzódva világra hozta 7 kicsinyét. A helyiek értesítettek bennünket, így másfél óra ásás után a kölyköket és az anyát is biztonságba helyeztük s egyesületünk gondozásba vette.
Lenke egy fiatal, kedves, csendes kutya. Barátságos, kedvesen közelít mindenkihez, ám a sok megpróbáltatás eredményeként kissé félénk. Semmi agresszió nincs benne, nyugalmat keres. Minden kutyával jól kijön, gyerekekkel is, ám Lenke nyugalma érdekében nem szeretnénk gyerekek mellé örökbe adni. Türelmes, alkalmazkodó kutya. Ivartalanítása után örökbe fogadható.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem