Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lepje meg kutyusát is az ünnepekkor!

2015. december 19.

Lepje meg kutyusát is az ünnepekkor!

A decemberi fagyos napokat hamarosan felmelegíti a szeretet ünnepe, a karácsony. Ilyenkor gondoljunk négylábú családtagjainkra is. Bármivel is lepjük meg őket, legyen az egy finom jutalomfalat, egy új póráz vagy egy puha fekhely, biztosan boldog pillanatokat fogunk okozni vele. Ha be is csomagoljuk az ajándékot, akkor figyeljünk arra, hogy a kutyus ne nyeljen le darabkákat a csomagolópapírból, és hogy az ajándékbontás hevében nehogy megsérüljön a meglepetés is.

Az ínycsiklandó falatoknak biztosan egy kutya sem tud ellenállni, és szinte bármire képesek lennének érte. A különböző kutyasnack-mixek igazán ínyenc ajándékok lehetnek, ráadásul mókás formájukkal a gazdi arcára is mosolyt csalnak. A többféle íz gondoskodik róla, hogy kedvencünk ne unjon rá a falatkákra.  Fontos, hogy ezekből a falatkákból csak keveset egyen az állat, desszertként vagy jutalomként.

http://www.fressnapf.hu/premiere-bonies-gabonamentes-vadcsont-175g/

http://www.fressnapf.hu/20-pedigreewhiskasdreamies-jutalomfalatok/

A hagyományosabb formákat és ízeket kedvelők például csirke ízű rágócsonttal kedveskedhetnek négylábújuknak az ünnepekkor. Ez a levegőn szárított természetes finomság a kutyusok egyik kedvenc rágcsálnivalója a főétkezések között.

http://www.fressnapf.hu/premiere-kutyasnack-ragocsont-csirke-1-db/

Szerencsére kedvencünknek akkor sem kell lemondania a jutalomfalatokról, ha valami miatt diétás étrendre szorul.

http://www.fressnapf.hu/pbm_vesekimelo_dietas_snack_kutyaknak/

http://www.fressnapf.hu/pbm_emesztest_kimelo_dietas_snack_kutyaknak/

Ha fontos számunkra, hogy kedvencünk jutalomfalatkája mentes legyen mindenféle ízfokozótól és mesterséges színezéktől, akkor is találunk megfelelőt.

http://www.fressnapf.hu/real-nature-wilderness-wild-alaska-kutyasnack-70g/

Ha kutyusunk igazi ínyenc, vagy gyakran kell gyógyszert szednie, remek választás lehet a lazackrém. A kellemetlen ízű pirulát csempésszük a krémbe, így nem lesz többé tortúra a folyamatból.

http://www.fressnapf.hu/multifit-kutyasnack-lazackrem-75g/

Ha nem csak kedvencünk pocakjának szeretnénk kedvezni, hanem a komfortérzetét is növelnénk a lakásban, válasszunk számára pihe-puha kutyafekhelyet. Az idősebb kutyáknak különösen kedvez az alacsonyabb rész, amely a könnyebb belépést biztosítja, a magasabb peremen pedig kényelmesen támaszkodhat az eb. Ez a meleg, puha pihenőhely minden négylábú számára tökéletes ajándék.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyafekhely-sotetzold-kord-s-65×45-cm/

A régi etetőtál már lehet, hogy nem mutat túl jól, az esetleges rágásnyomok és elszíneződések miatt, így abból mindenképp érdemes egy újat beszereznünk, hogy az ünnepek idején még nagyobb élvezettel falatozhasson velünk kedvencünk.

http://www.fressnapf.hu/anione-etetotal-muanyag-narancssarga-735ml/

Végül, de nem utolsó sorban, ne feledkezzünk meg a játékokról az igazán vidám percek érdekében. A zsinóros labdajáték akár apportozásra is alkalmas, és könnyebben megszerezhető, majd eldobható, mint a hagyományos labdák.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-flying-star-zsinoros-labda/

Ha egy kicsit komolyabb ajándékot szeretnénk, akkor válasszunk IQ kutyajátékot. Ez a komplexebb eszköz remekül erősíti a kutya és gazdija közötti köteléket, és a hideg téli hónapokban is ideális választás a benti foglalkozáshoz. A termék finomságokkal tölthető, és három nehézségi szint közül választhatunk.

http://www.fressnapf.hu/more-for-dogs-iq-jatek-kutya-l1-dog-riddle-30×25-cm/

Az ünnepek rajongói választhatnak plüssfigurákat is, de mindig számoljunk kutyánk természetével: ha a múltban is percek alatt végzett a hasonló ajándékokkal, ne számítsunk rá, hogy a bohókás ünnepi változat megússza az éles fogak ostromát, a lenyelt darabok pedig veszélyesek is lehetnek.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-africa-kotel-labas-26cm/

Forrás: fressnapf.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem