EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lezárult a Naptár Sztárok-kampány!

2016. április 06.

Lezárult a Naptár Sztárok-kampány!

A februárban indult Naptár Sztárok-kampányban rengetegen vettek részt, jobbnál jobb képeket kaptunk aranyosabbnál aranyosabb kedvencekről. A feltöltést követő szavazási időszakban is látszott, hogy a verseny nagyon szoros – nem csodáljuk, hiszen ennyi kedves állatka közül igen nehéz választani. A voksolás végéhez közeledve kezdett kikristályosodni, hogy kik lesznek a szerencsés befutók – de itt kezdett csak igazán izgalmassá válni a történet, hiszen a sok-sok szívecske begyűjtése után következett az utolsó megmérettetés, a zsűrizés időszaka.

Be kell vallanunk, a Fressnapf-csapat nem volt könnyű helyzetben. Rabul ejtő cicaszemek, kíváncsian égbe meredő nyuszi fülek és játékos kutyusok közül kellett választani, miközben szívünk szerint minden állatkát díjaztunk volna.

Ha nem is egyszerűen, de végül összeállt a nyertesek sora: a cikk alján található linkre kattintva megtudhatják, kik a szerencsés gazdik és kedvenceik!

Mindenkinek köszönjük a részvételt, a nyerteseknek pedig ezúton is gratulálunk!

A leendő Naptár Sztárok névsorát itt találja.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem