Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Liliom nagyon aranyos, bújós kislány

Liliom nagyon aranyos, bújós kislány

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Liliom – 1 év körüli vizsla keverék szuka

 

Liliom talált kutyaként került a gondozásunkba társával, azonosító chippel nem rendelkeztek és eddig az eredeti tulajdonosuk sem jelentkezett érte. Rutinos ideiglenes befogadónál él, szobatiszta, a lakásban élés most tanulja. Nagyon aranyos pofijú, vizslától kisebb termetű leányzó, nagyon lesoványodott állapotban találtak rá, de kétség sem fér hozzá, hogy befogadója finom főztjétől hamar erőre fog kapni. Nagyon félénk természetű, de szépen oldódik, élvezi a törődést és a simogatást, imád bújni, szereti a gyerekeket, kutyatársaival jól kijön. Kezdő kutyások számára és második kutyának, családok számára is ideális társ.

 

Képek Liliomról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/liliom/

 

Liliom kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem