Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lilly gazdát keres

Lilly gazdát keres

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

A 3 éves Lilly egy éve Vackolós! 🌸 2017. áprilisban lett lakónk 7 pici, néhány napos kölykével együtt. Megbízható és szerető anyaként felnevelte gyermekeit, akik mára mind gazdás kutyák, szerető családban élnek.
Most már Lillyn is itt van a sor, hogy ivartalanítva, oltva és chippel ellátva új otthonba költözhessen. A jövendőbeli gazdája e-mail címünkön jelentkezhet: vackoloveszprem@gmail.com 💌

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok