Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Líviusz- Örökbefogadható

Líviusz- Örökbefogadható

Jellemzők:

Faj:kisemlos
Fajta:Kosorrú törpenyúl
Szín:Vidra
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 337 2537
Státusz: örökbefogadható

Név: Liviusz
Született: kb 2016 július
Nem. ivartalan bak

Fajta: kosorrú
Szín: vidra
Oltott: még nem

Státusz: örökbefogadható

Ez a mese szép kashmír vidra nyuszi fiú, néhány napja került a Mentéshez. Bár családban élt, rendkívül elhanyagolt volt, nem szénázott, és tartott az emberektől.

Ám a gondoskodás, és a jó energiák meghozták az első pozitív változásokat. A kis nyuszi érdeklődő, izgága szereti a társaságot, és kis mennyiségben már fogyasztja a szénát is.
Heteken belül ivartalanodik, addigra biztosan nagyon kedves nyuszika válik majd belőle, ugyh már most várjuk az érdeklődők jelentkezését, erre a mese szép két éves vidra fiúra.

Képek a nyusziról:
https://www.facebook.com/pg/elsonyulmentoalapitvany/photos/?tab=album&album_id=1979927398895122

Köszönjük szépen László Anitának az ideiglenes gazdiságot.

Ha szeretnéd őt örökbe fogadni, írj mailt a nyulmentes@gmail.com címre vagy vedd fel velünk a kapcsolatot itt a facebookon üzenetben (nem kommentben).

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem