Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Liza Minelli jóindulatú, szófogadó vizslalány

Liza Minelli jóindulatú, szófogadó vizslalány

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizsla
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Liza Minelli – 5 év körüli magyar vizsla szuka

Liza Minelli korábbi tulajdonosától került a gondozásunkba. Nagyon kedves, jóindulatú kutya, szófogadó, első szóra behívható. Befogadójánál már tanulja a lakásban élést és a szobatisztaságot, egy-két balesetet eltekintve nagyon ügyesen halad. Más kutyákkal egyelőre bizonytalan a viselkedése, befogadójával dolgoznak a velük való kommunikáción. Kajamániás, ez pedig az alakján is meglátszik, így fogyókúrára fogtuk. A sétálás közben is csak az ennivalón jár az esze, dolga végeztével már rohan is vissza, ha tehetné, egész nap enne, folyamatosan azt lesi, hogy van e finom falat az emberek kezében.

Képek Lizáról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/lizaminelli/

Liza Minelli kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadható örökbe.

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem