Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lizi, a tündér

Lizi, a tündér

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

http://www.fehervariallatotthon.hu/hu/kutya/lizi-0

Ez a tüneményes kutya nyolc évesen került állatotthonunkba, költözés miatt. Lizi nagyon kedves, tündéri kutya. Jól nevelt úrihölgy, nyugodt típus és szerény természetű. Minden simogatást és kedves szavat örömmel fogad. Bárkinek hűséges társa lenne, kisgyerekek mellé is bátran vihető, de időseknek is ajánljuk. Nem igényel sok mozgást, szeret lustálkodni fekhelyén. Reméljük kora ellenére szerető gazdát találunk neki és nem kell a mnehelyen töltenie élete hátralévő részét. Kertes házban élt eddig, de lakásba is vihető, kinti-benti kutyának is.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok