Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lola és Rudi szeretetéhes, pusziosztó vizslák

Lola és Rudi szeretetéhes, pusziosztó vizslák

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Magyar vizslák
Szín:arany
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Erdei Rudi és Lola – 7-8 év körüli magyar vizsla kan és szuka

Rudi és Lola korábbi tulajdonosuktól kerültek a gondozásunkba, eredetileg vadászatra szánták őket, de mivel félnek a durranástól és minden más hangos zajtól, nem tartottak igényt a szolgálataikra.

Lolát kevésbé viselte meg tulajdonosuktól való elválása, nyitott és simulékony egyéniség, Rudinak szüksége van testvére támogatására, nélküle nyugtalanabb, nagyon érzékeny lelkű kutya. Végtelenül barátságos és kedves kutyák, majd összetörik magukat egy kis simogatásért és kedves szóért, figyelmesek, okosok, ismerik az alapvezényszavakat és isszák az emberek szavát, ontják a puszikat.

Mivel eddigi életüket együtt élték le, nagyon jól kijönnek, ragaszkodnak egymáshoz, hiányolják a másik társaságát, ha nincsenek együtt hangosan sírnak, így KIZÁRÓLAG EGYÜTT KERESÜNK SZÁMUKRA VÉGLEGES CSALÁDOT!

Képek Rudiról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/erdeirudi/

Képek Loláról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/erdeilola/

Rudi és Lola kizárólag benti tartással, oltva, chippel ellátva, parazitamentesítve, szívféregre szűrve és ivartalanítva fogadhatóak majd örökbe.

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem